Al onze Behandelingen

Bij Anita Cosmetics bieden we verschillende gezichtsbehandelingen aan; geschikt voor iedereen! Mannen, vrouwen, jong en oud; iedereen is welkom. We bieden behandeling aan om de huid te verzorgen, verjongen en te laten stralen, maar ook voor specifieke behandelingen kan je bij ons terecht. Heb je bijvoorbeeld last van huidproblemen als acne, dan hebben wij erkende specialisten in huis die jouw huidprobleem aanpakken.
Wij staan voor je klaar!

VERZORGING

Classic Treatment

Zin om goed voor jezelf en jouw huid te zorgen? Even wat liefde en aandacht hieraan besteden kan natuurlijk geen kwaad! Lekker ontspannen tijdens een Classic Treatment van 45 minuten. Doordat we gebruik maken van producten die passen bij jouw huidtype, is deze behandeling voor iedereen geschikt.

Hoe we dit aanpakken? Eerst geven we jouw huid een oppervlakte reiniging, gevolgd door een echte dieptereiniging. Je krijgt een verzorgend masker en een voedende crème. Door deze behandeling met regelmaat te herhalen, bereiken we samen het beste resultaat!

Kosten van de behandeling 49,50

Duur van de behandeling 45 min

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Essential treatment

Zin om goed voor jezelf en jouw huid te zorgen? Even wat liefde en aandacht hieraan besteden kan natuurlijk geen kwaad! Lekker ontspannen tijdens een Essential Treatment van 60 minuten, waar we jouw huid reinigen, verstevigen en het vochttekort aanpakken. Doordat we gebruik maken van producten die passen bij jouw huidtype, is deze behandeling voor iedereen geschikt. Daarnaast krijg je een heerlijke ontspanningsmassage voor je gezicht, nek, hals en schouders.

Hoe we dit aanpakken? We geven de huid een oppervlakte reiniging, gevolgd door een dieptereiniging en epileren we jouw wenkbrauwen. Je krijgt daarna een massage, verzorgend masker en een voedende crème, waardoor je huid er energiek, fris en egaal uitziet.

Door deze behandeling met regelmaat te herhalen, bereiken we samen het beste resultaat!

De kosten voor deze behandeling zijn €67,50.

Duur van de behandeling; 60 min

Deluxe treatment

Zin om goed voor jezelf en jouw huid te zorgen? Even wat liefde en aandacht hieraan besteden kan natuurlijk geen kwaad! Lekker ontspannen tijdens een Deluxe treatment van 60 minuten, waar we de imperfecties verminderen, de huid vernieuwen en weer laten stralen. Deze behandeling is geschikt rimpels en fijne lijntjes, maar ook voor een huid die wat valer is en een ruwere textuur heeft. Deze behandeling is daarnaast niet geschikt bij acne en donkere huidtypes.

Hoe we dit aanpakken?  We geven de huid een oppervlakte reiniging, gevolgd door de Glycolic 10% + vitamine E + F ampoule waarmee we de huid exfoliëren en stimuleren. Je krijgt daarna een ontspanningsmassage gevolgd door het Crystal Fiber Mask. We sluiten de behandeling af met een crème afgestemd op jouw behoefte en SPF.

Door deze behandeling met regelmaat te herhalen, bereiken we samen het beste resultaat!

De kosten voor deze behandeling zijn €90,-

Duur van de behandeling; 60 min

Harsen niet mogelijk tijdens deze behandeling

HYDRACLEAN

Heb jij behoefte aan een stralende en frisse huid? Dan is de Hydraclean behandeling iets voor jou! Deze intensieve behandeling reinigt zowel de zweetklieren als de talgklieren en bevrijdt de huid van overtollig talg en toxines. Deze diepreinigende behandeling zorgt voor een zuivere, stralende huid en werkt hydraterend.

Hoe we dit aanpakken? We starten met een dieptereiniging, waar we gebruik maken van milde warmte en een reinigende gel. Daarna krijg je een heerlijke massage. Dit werkt niet alleen ontspannend, maar bevordert ook de vochtafvoer en stimuleert de bloedsomloop in de opperhuid. De huid ademt weer, is fris en neemt de gepersonaliseerde verzorgingsproducten nog beter op. Deze behandeling duurt 60 minuten.

De kosten van deze behandeling zijn €72,-.

HYDRAFACIAL SIGNATURE

Heb jij last van een vermoeide huid, een droge of gevoelige huid, (acné)littekens of rimpels/lijntjes/kraaienpootjes, grove poriën of mee-eters? De Hydrafacial Signature behandeling is eigenlijk overal geschikt voor. Dit komt door het gebruik van hydraterende serums en de dieptereiniging, waardoor onzuiverheden worden verzacht of verwijderd. Het werkt verzachtend en verfrissend en heeft onmiddellijk een effectieve werking. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

Hoe we dit aanpakken? Dit doen we door de drie bekende hydrafacial stappen:

Stap 1: Reinigen + peel: We verbeteren de bovenste huidlaag door middel van een zachte exfoliatie en ontspannende peeling.

Stap 2: Extractie + hydratatie: We Verwijderen onzuiverheden uit de poriën met een pijnloze zuiging. We voeden de huid met intense vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren.
Stap 3: Insluizen + beschermen: Tot slot verzadigen het oppervlak van de huid met antioxidanten en peptiden om jouw glow te maximaliseren.

Het resultaat? Na de behandeling (75 minuten) ziet de huid er stralend uit en wordt de hydratatie nog dagen lang vastgehouden. Door deze behandeling met regelmaat te herhalen, bereiken we samen het beste resultaat!

De kosten van deze behandeling zijn €112,-.

HYDRadermie

Heb je last van een doffe uitstraling en behoeften aan een gladde en zachte huid? Wil je graag je rimpels zichtbaar verminderen en ben je opzoek naar de perfecte glow? Dan is de Hydradermie behandeling iets voor jou! Het geeft direct en duurzaam resultaat en draagt bij aan de huidverbetering. Tijdens deze behandeling wordt de huid optimaal gehydrateerd en vertragen we het verouderingsproces. Doordat we de actieve werkstoffen diep in de huid inbrengen, werkt dit beter dan een manuele behandeling.

Hoe we dit aanpakken?

we starten de behandeling met een oppervlakte- en dieptereiniging. Vervolgens pakken we de huid even goed aan. Met behulp van massagerollers met dubbele ionisatie wordt de microbloedsomloop verbetert in de opperhuid, wat zorgt voor een hogere cel activiteit. Door oxygenatie wordt de huid diep gereinigd, en kan deze werkzame stoffen beter opnemen. Het unieke ionisatieproces zorgt ervoor dat de werkzame bestanddelen van de verzorging snel doordringen, voor een uitzonderlijke doeltreffendheid. De behandeling eindigt met een heerlijk ontspannende massage en masker voor een uitgerust gezicht met een prachtige uitstraling.

gepersonaliseerd op elk huidtypen. Deze behandeling duurt 90 minuten.

De kosten van deze behandeling zijn €92,-.

ONTHAREN

HARSEN

Wil jij af van die vervelende beharing en ben jij het scheren zat? Harsen is een snelle manier van ontharing, waarbij we de haar met wortel en al verwijderen. Harsen heeft als groot voordeel dat het tussen de drie en zes weken duurt totdat er zich een nieuw haartje ontwikkelt. Harsen kan worden gebruikt voor de wat grotere oppervlakken zoals, de benen, oksels en bikinilijn. In het gezicht kunnen bijvoorbeeld de bovenlip, kin en kaaklijn geharst worden.

Harsen is zelfs geschikt voor de gevoelige huid!

Kosten:

 • Harsen bovenlip of kin €12,50
 • Harsen bovenlip én kin €15,50
 • Harsen gezicht €19,50
 • Harsen gehele benen €54,-
 • Harsen onder- of bovenbenen €35,-
 • Harsen oksels €18,50
 • Harsen bikinilijn €18,50
 • Harsen armen €30,-

 • Harsen rug €38,-

 • Harsen buik en borst €38,-

EPILEREN EN SHAPEN

Zijn jouw wenkbrauwen al helemaal in shape en wil je je wenkbrauwen enkel laten bijwerken? Of is de shape nog niet helemaal zoals je zou willen? Wij zorgen ervoor dat je wenkbrauwen weer goed in model worden gebracht. Na het epileren en shapen gebruiken een kalmerende crème.

Kosten:

Epileren en shapen wenkbrauwen €15,50

Epileren (bijwerken) €12,50

 

ELEKTRISCH ONTHAREN

Heb je last van ongewenste haargroei of blijf je last houden van enkele blonde/donkere haartjes die terug blijven komen? Dan is deze elektrische ontharingsbehandeling geschikt voor jou. De behandeling werkt vooral goed in het gezicht maar kan ook op andere lichaamsdelen worden ingezet.

Hoe we dit aanpakken? Ieder haartje wordt los verwijderd door het haarzakje weg te branden van binnenuit. Dit doen we door een dunne naald in te brengen in het haarzakje en een zeer lichte stroomstoot wordt te geven. Hierdoor laat de haar los en kan deze met behulp van een pincet verwijderd worden. Vervolgens volgen nog enkele seconden stroom om de cellen die de haar aanmaken, te vernietigen

 • 30 minuten €35,-.

 • 60 minuten €60,-.

anti-aging

Age Element

Vind jij de conditie van je huid ook belangrijk? Wil je graag je huid jonger laten lijken en rimpels/lijntjes verminderen? Dan is de Age Element de perfecte behandeling. Deze medische spa behandeling werkt namelijk niet alleen correctief maar ook preventief. Elke behandeling is volledig gepersonaliseerd en wordt afgestemd op jouw huidconditie.

Vanaf de eerste behandeling worden lijntjes zichtbaar verminderd en lijkt de huid jonger. Naast de anti-aging werking wordt de huid ook verstevigd. Je gezicht gaat weer stralen!

Hoe we dit aanpakken?

Voorafgaand aan de eerste behandeling maken we gebruik van een speciaal diagnosesysteem om een gepersonaliseerd behandelprotocol op te stellen. Aan de hand daarvan kunnen we zien welke boosters je huid nodig heeft. Na een intensieve reiniging gebruiken we een milde peeling om de huidcellen te activeren en de dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens wordt er een massage uitgevoerd met de op maat samengestelde boosters. Deze boosters bereiken de diepere huidlagen en kunnen daar actief hun werk doen. Tot slot wordt er een keuze gemaakt uit twee speciaal ontwikkelde maskers met een zeer hoge dosis actieve ingrediënten die enkel zijn ontwikkeld voor deze behandeling.

Deze behandeling duurt 75 minuten.

De kosten voor deze behandeling zijn €140,-.

 

MINI LIFT (Intense)

Heb je last van een slapper wordende huid of een huid die er vermoeid uitziet? Wil je je huid graag een boost én een liftend effect geven? Dan is de mini lift behandeling iets voor jou! Deze behandeling richt zich op het verbeteren van de doorbloeding van de huid en activeert de stofwisseling van de huid. Samen gaan we de huidverslapping tegen! De behandeling is geschikt voor ieder huidtype, maar met name voor de vermoeide huid, acne, couperose (bloedvatafwijking) en de verslapte huid.

Hoe we dit aanpakken? Eerst geven we jouw huid een oppervlakte reiniging, gevolgd door een dieptereiniging. We lopen de huid na op onzuiverheden en epileren de wenkbrauwen. We eindigen de behandeling met het Mini Lift masker en bijbehorende liftende huidverzorging. De focus van deze behandeling ligt dan ook echt op het liftende effect.

Door deze behandeling met regelmaat te herhalen, bereiken we samen het beste resultaat! Na de behandeling, van 75 minuten, ziet je gezicht er zichtbaar steviger en minder vermoeid uit!

De kosten van deze behandeling zijn:

Mini lift: €82,50.
Mini lift Intense: €88,-.

HYDRadermie

Heb je last van een doffe uitstraling en behoeften aan een gladde en zachte huid? Wil je graag je rimpels zichtbaar verminderen en ben je opzoek naar de perfecte glow? Dan is de Hydradermie behandeling iets voor jou! Het geeft direct en duurzaam resultaat en draagt bij aan de huidverbetering. Tijdens deze behandeling wordt de huid optimaal gehydrateerd en vertragen we het verouderingsproces. Doordat we de actieve werkstoffen diep in de huid inbrengen, werkt dit beter dan een manuele behandeling.

Hoe we dit aanpakken?

we starten de behandeling met een oppervlakte- en dieptereiniging. Vervolgens pakken we de huid even goed aan. Met behulp van massagerollers met dubbele ionisatie wordt de microbloedsomloop verbetert in de opperhuid, wat zorgt voor een hogere cel activiteit. Door oxygenatie wordt de huid diep gereinigd, en kan deze werkzame stoffen beter opnemen. Het unieke ionisatieproces zorgt ervoor dat de werkzame bestanddelen van de verzorging snel doordringen, voor een uitzonderlijke doeltreffendheid. De behandeling eindigt met een heerlijk ontspannende massage en masker voor een uitgerust gezicht met een prachtige uitstraling.

gepersonaliseerd op elk huidtypen. Deze behandeling duurt 90 minuten.

De kosten van deze behandeling zijn €92,-.

HYDRAFACIAL SIGNATURE

Heb jij last van een vermoeide huid, een droge of gevoelige huid, (acné)littekens of rimpels/lijntjes/kraaienpootjes, grove poriën of mee-eters? De Hydrafacial Signature behandeling is eigenlijk overal geschikt voor. Dit komt door het gebruik van hydraterende serums en de dieptereiniging, waardoor onzuiverheden worden verzacht of verwijderd. Het werkt verzachtend en verfrissend en heeft onmiddellijk een effectieve werking. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

Hoe we dit aanpakken? Dit doen we door de drie bekende hydrafacial stappen:

Stap 1: Reinigen + peel: We verbeteren de bovenste huidlaag door middel van een zachte exfoliatie en ontspannende peeling.

Stap 2: Extractie + hydratatie: We Verwijderen onzuiverheden uit de poriën met een pijnloze zuiging. We voeden de huid met intense vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren.
Stap 3: Insluizen + beschermen: Tot slot verzadigen het oppervlak van de huid met antioxidanten en peptiden om jouw glow te maximaliseren.

Het resultaat? Na de behandeling (75 minuten) ziet de huid er stralend uit en wordt de hydratatie nog dagen lang vastgehouden. Door deze behandeling met regelmaat te herhalen, bereiken we samen het beste resultaat!

De kosten van deze behandeling zijn €112,-.

HUIDAFWIJKINGEN

TELEWAY FIBROMEN

Stoor jij je aan ouderdomswratjes of oppervlakkige moedervlekken? Met de Teleway fibromen behandeling worden onregelmatigheden van de huid snel en direct weggehaald. Oppervlakkige pigmentvlekken, vetknobbeltjes, fibromen en vele andere onzuiverheden verdwijnen binnen enkele minuten.

Hoe we dit aanpakken? Het verwijderen van deze onzuiverheden, moedervlekken en ouderdomswratjes wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van een unieke technologie: USHF (Ultra Short High Frequency). Het is een (nagenoeg) pijnloze behandeling met direct resultaat. Met één enkele behandeling, van 15 minuten, ben je van je oppervlakkige moedervlekken, ouderdomswratjes, oppervlakkige pigmentvlekken, vetknobbeltjes, fibromen en vele andere onzuiverheden af!

De kosten van deze behandeling zijn €50,-.

TELEWAY TELE

Stoor jij je aan gesprongen adertjes of bloedspatjes (Spider Naevi)? Met de Teleway behandeling worden adertjes snel en direct weggehaald. Gesprongen adertjes of bloedspatjes verdwijnen binnen enkele minuten.

Hoe we dit aanpakken? Het verwijderen van deze adertjes wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van een unieke technologie: USHF (Ultra Short High Frequency). Het is een (nagenoeg) pijnloze behandeling met direct resultaat. Met één enkele behandeling, van 15 minuten, ben je van je gesprongen adertjes, bloedspatjes en vele andere onzuiverheden af!

De kosten van deze behandeling zijn €35,-

(BRUIDS)MAKE-UP

MAKE UP

Heb je binnenkort een feestje, fotoshoot of een andere speciale gelegenheid? Dan zorgen wij dat je make-up er goed uitziet! Je kan bij ons terecht voor al jouw wensen.

Kom gezellig bij ons langs in de salon, dan zorgen wij ervoor dat je weer stralend de deur uitgaat.

De kosten hiervoor zijn €28,50.

Bruidsarrangement

Wil jij shinen op je grote dag? Een prachtige jurk, een goed kapsel, maar uiteraard wil je er ook voor zorgen dat je make-up er goed uitziet. Het bruidsarrangement bestaat uit een mini-behandeling, proefmake-upje en make-up op de dag zelf.

Hoe we dit aanpakken? Twee weken voor je bruiloft kom je gezellig naar de salon voor een behandeling. Lekker ontspannen tijdens een mini-behandeling van 45 minuten, waar we jouw huid reinigen, verstevigen en het vochttekort aanpakken. Doordat we gebruik maken van producten die passen bij jouw huidtype, is deze behandeling voor iedereen geschikt.

Na deze behandeling gaan we aan de slag met de proefmake-up. Samen kijken we naar jouw wensen. Ga je voor een neutrale look of pakken we uit met rode lipstick? Heb je zelf al voorbeelden gevonden of heb je een bepaald idee in je hoofd? Neem het mee en bespreek dit met ons. Samen bespreek je de mogelijkheden en krijg je advies of jouw wensen passen bij je huidtype en gezicht. Tijdens de proefmake-up is het tijd om ideeën uit te proberen, net zo lang tot je tevreden de deur uit stapt. 

En dan, de grote dag! Wij komen graag bij je langs op locatie of je komt gezellig in de salon langs, om jouw make-up te verzorgen. 

De kosten van dit arrangement zijn € 120,-. 

VERVEN

Verven wimpers

Wil jij een frisse, open uitstraling zonder iedere dag mascara te dragen? Dan is het verven van je wimpers misschien wel een goede oplossing!

Kosten: 12,50

Verven wenkbrauwen

Zijn jouw wenkbrauwen helemaal in shape maar hebben ze wel een mooi kleurtje nodig? Dan is het verven van je wenkbrauwen een goed idee!

Kosten: 12,50

Verven wimpers en wenkbrauwen

Zijn jouw wenkbrauwen helemaal in shape maar hebben ze wel een mooi kleurtje nodig? En wil je een frisse, open blik zonder iedere dag mascara te dragen?

Dan is het verven van jouw wimpers en wenkbrauwen een goed idee!

Kosten: 15,-

Lashlift incl. verven

Wil jij ook een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions? Bij een Lashlift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld en vervolgens geverfd. Zo lijken de wimpers langer en heb je een mooie natuurlijke krul.

Het resultaat blijft ongeveer 6 tot 9 weken zitten.

Kosten: €55,-

Huidverbetering

mpen - Microneedling

Grove poriën, littekens, rimpels, dofheid….je bent ze liever kwijt dan rijk. Een behandeling met de MPEN pakt het probleem van binnenuit aan, wat zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de huid. Medisch micro-needling met de MPEN is een veilige en effectieve manier om lijntjes te vervagen en poriën te verfijnen, maar ook om een slappe huid te verstevigen en een doffe huid weer te laten stralen.

Indicaties:

 • Anti-aging, fijne lijntjes
 • Hyperpigmentatie
 • Verstevigend & liftend effect
 • (Acné) littekens
 • Grove huidstructuur

Hoe we dit aanpakken?

Allereerst maken we de huid schoon en bereiden we deze voor op de behandeling. Tijdens de MPEN behandeling worden er door middel van kleine naaldjes, micro kanaaltjes gevormd. De huid wordt hierdoor gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken waardoor de huid zich sneller zal herstellen. Door stimulatie van collageen en elastine wordt de huid voller, steviger en stralender. Gedurende de behandeling wordt er een gepersonaliseerde cocktail van zeer sterk geconcentreerde werkstoffen aangebracht die diep in de huid werken. Vervolgens brengen we het Crystal Fiber Mask aan om de huid te kalmeren en hydrateren. Tot slot sluiten we de behandeling af met een zonbescherming.

Voor een optimaal resultaat worden er 3 tot 6 behandelingen aangeraden, steeds met een periode van 4 weken tussen de behandeling.

Na de behandeling:

Afhankelijk van het huidtype zal de huid er lichtroze/rood uit gaan zien. Ook kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Deze verschijnselen zullen na een dag afnemen. Door de versnelde celdeling kan de huid licht gaan schilferen. Het is hierbij wel noodzakelijk de huid te beschermen met een factor 50.

De kosten voor deze behandeling:

 • Volledig gelaat tot kaakrand €120,-*
 • Hals + decolleté €120,-*
 • Full Face (gelaat, hals, decolleté) €150,-*
 • Full Face + Handen €190,-*
 • Handen €65,-
 • Ogen €65,-
 • Lichaam (max. 30 min) €90,-

* bij een kuur van 5 behandelingen €50,- korting en 25% korting op de volgende producten:

 • Hydracream Fushion
 • Hydratonic Mist
 • Fast Skin Repair
 • Skin Balance
 • Sun Protection (naar keuze)

ACNE

ACNE BEHANDELING

Wil jij ook af van het vervelende huidprobleem ‘acne’? Je kunt last hebben hormonale problemen, zwarte puntjes op de huid, overtollige talgproductie, (jeugd)puistjes en irritaties van de opperhuid. Kortom; vervelend! Acne ontstaat wanneer de talgklieren in de huid uit balans zijn. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals hormonen of pubertijd, medicatie, voeding, verkeerd productgebruik en krabben

Gelukkig zijn er verschillende behandelmogelijkheden. Wij hebben een speciale diepreinigende behandeling, die gericht is op het verwijderen van deze onzuiverheden. Wij passen de producten aan op jouw huid, naar de behoefte van jouw huid.

Hoe we dit aanpakken? Eerst geven we jouw huid een oppervlakte reiniging, gevolgd door een dieptereiniging. We verwijderen de onzuiverheden. Ook krijg je een verzorgend masker en een voedende crème. De behandeling duurt 50 minuten en werkt het best als we deze regelmatig herhalen.

De kosten voor deze behandeling zijn €59,50.

Acne wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Goed om even te checken dus!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

FRUITZUUR PEELING

Last van een grauwe en doffe huid? Last van pigmentvlekken, acne of mee-eters? Allemaal onzuiverheden die als vervelend ervaren kunnen worden. Is het tijd om jouw huid een goede opfrisbeurt te geven? Dat kan met een van onze behandelingen, namelijk de fruitzuurpeeling! Een fruitzuurpeeling ofwel een fruitzuur behandeling geeft je binnen no time een fris, stralend en gezond uiterlijk en werkt ook nog eens anti-aging. Ook de aanwezige pigmentvlekken zullen verzachten.

Glycol is een reeks organische (fruit)zuren en huidvernieuwende techniek waarbij de huid gestimuleerd wordt tot nieuwe cel aanmaak. Deze producten bevatten ingrediënten uit natuurlijke bron, die jouw huid de nodige voedingsstoffen geven om tekorten aan te vullen.

De behandeling: eerst geven we jouw huid een oppervlakte reiniging, gevolgd door een dieptereiniging. We verwijderen de onzuiverheden, waarna de fruitzuurpeeling wordt toegepast. we eindigen de behandeling met een herstellende crème en SPF. De behandeling duurt 45 minuten en werkt het best als we deze regelmatig herhalen.

De kosten voor deze behandeling zijn € 49,50.

Houd er rekening mee dat je na deze behandeling last kunt hebben van vervelling. De huid vernieuwt zich en zal binnen een paar dagen weer herstelt zijn.

HYDRAFACIAL SIGNATURE

Heb jij last van een vermoeide huid, een droge of gevoelige huid, (acné)littekens of rimpels/lijntjes/kraaienpootjes, grove poriën of mee-eters? De Hydrafacial Signature behandeling is eigenlijk overal geschikt voor. Dit komt door het gebruik van hydraterende serums en de dieptereiniging, waardoor onzuiverheden worden verzacht of verwijderd. Het werkt verzachtend en verfrissend en heeft onmiddellijk een effectieve werking. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

Hoe we dit aanpakken? Dit doen we door de drie bekende hydrafacial stappen:

Stap 1: Reinigen + peel: We verbeteren de bovenste huidlaag door middel van een zachte exfoliatie en ontspannende peeling.

Stap 2: Extractie + hydratatie: We Verwijderen onzuiverheden uit de poriën met een pijnloze zuiging. We voeden de huid met intense vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren.
Stap 3: Insluizen + beschermen: Tot slot verzadigen het oppervlak van de huid met antioxidanten en peptiden om jouw glow te maximaliseren.

Het resultaat? Na de behandeling (75 minuten) ziet de huid er stralend uit en wordt de hydratatie nog dagen lang vastgehouden. Door deze behandeling met regelmaat te herhalen, bereiken we samen het beste resultaat!

De kosten van deze behandeling zijn €112,-.

EXTRA’S

Lift Up Eye Treatment
Iets extra’s toevoegen aan je behandeling? Dat kan! De Uplifting eye treatment zorgt voor een direct frisse blik. De combinatie van collageen en hyaluronzuur heeft een verzachtend en gladstrijkend effect op de oogcontour. De natuurlijke vochtbalans verbetert, waardoor de huid er voller en stralender uitziet, voor een direct stralende oogopslag.

Een quick-fix voor een vermoeide blik en perfect voor na een lange dag of korte nacht.
De kosten hiervoor zijn €15,-

Crystal fiber mask

Toe aan iets anders? Het Mesoestetic Crystal Fiber Mask is een verzorgend gezichtsmasker dat de huid kalmeert na een peeling of een andere behandeling. De grote hoeveelheid hyaluronzuur werkt sterk hydraterend. Het masker verbetert het celvernieuwingsproces, herstructureert de hydrolipidenfilm én verhoogt het vochtgehalte van de huid. Het masker geeft de huid onmiddellijk een aangenaam gevoel. De teint ziet er opnieuw egaal en stralend uit. Binnen 20 min krijgt de huid een enorme boost, met als resultaat een stevige, stralende en gezonde huid. Een verfrissende aanvulling tijdens je behandeling dus!

 

De kosten hiervoor zijn €20,-

Glycolic + e + F Ampoule

Wil jij jouw huid een extra boost geven? De Glycolic E F Ampullen biedt de huid een intensieve behandeling, die ervoor zorgt dat huidvernieuwing versneld wordt, waardoor sporen van rimpels, vlekjes, poriën en oneffenheden verminderd worden. De geconcentreerde formule van dit ampul stimuleert versnelling van celvernieuwing en exfolieert de huid op effectieve wijze. Het toepassen van de Glycolic + E + F Ampul zal de zichtbaarheid van oneffenheden op het huidoppervlak doen afnemen, waardoor een glowy droomhuid gerealiseerd wordt.

 

De kosten hiervoor zijn €7,50.

GELIJK EEN AFSPRAAK MET een van onze specialisten inplannen?

HEB JE NOG VRAGEN OVER DE BEHANDELINGEN OF TWIJFEL JE OVER WELKE BEHANDELING HET BESTE BIJ JE PAST? OOK DAN KAN JE ALTIJD BIJ ONS TERECHT VIA DE TELEFOON OF MAIL!

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag van 9:00 tot 17:00

Woensdag van 9:00 tot 17:00

Donderdag van 10:00 tot 21:00

Vrijdag van 9:00 tot 17:00

Zaterdag van 9:00 tot 17:00

Let op: alle afspraken zijn op afspraak

CONTACT

Haven 5A

3142BB Maassluis

010-5919479

info@anita-cosmetics.nl

LOCATIE