Nieuw: Extra's bij behandeling!

oogmaskers

Als extra bij de behandeling kunt u ervoor kiezen een gezichtsmasker aan te laten brengen!

De face masks bestaan puur uit collageen, dat geactiveerd wordt door de Mask Activator, en geven in slechts 20 minuten instant resultaat. Kortom: ideale skin boosters als flash treatment op zichzelf of als verrijking van een uitgebreide behandeling! Vrij van parabenen, geurstoffen, kleurstoffen en siliconen, plus dermatologisch en oftalmologisch getest.

Nieuw: Botox & fillers

bottox fillers

Laagdrempelig en er wordt goed geluisterd naar je wensen!

Kirsten Schlink, cosmetische arts bij Filler Cottage, is laagdrempelig te benaderen en geeft graag antwoord op al uw vragen. Haar grootste uitdaging is om de mooie kenmerken in een gelaat te accentueren en rimpels en plooien die ontsieren te verzachten. Ze stelt het behandelplan samen met de cliënt op en staat voor een natuurlijk resultaat. Ze geeft een eerlijk advies en bespreekt ook de mogelijke complicaties met u door. Dat haar cliënten tevreden zijn is voor haar het aller belangrijkst en ook de zingeving van haar vak.

logos footer
Haven 5a - 3143 BB Maassluis - 010-5919479 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
webdesign: de plantage