Maak kennis

Graag willen wij u kennis laten maken met onze salon voor huidverzorging. Ons verhaal is het verhaal van een echt familiebedrijf.

Mijn moeder Anita Koree- Willemse startte Anita-Cosmetics zo'n 25 jaar geleden vanuit de passie om mensen te laten ontspannen en een gevoel van welbehagen te geven en dit professioneel te ondersteunen. Die passie is nog altijd de drijfveer voor ons hele team. Schoonheid komt van binnen uit en graag helpen wij u met het bereiken van de balans, tussen het innerlijk en het uiterlijk, met gebruik van eerlijke huidverzorgingsproducten die de huid van buitenaf verbeteren en mooi houden. We werken met topmerken, merken die de huid daadwerkelijk verbeteren en mooier maken.

Met heel ons hart en al onze kennis en ervaring. Elke dag lopen we net een tandje harder en zoeken we de beste oplossingen. Na een maandenlange verbouwing hebben wij de deuren geopend van onze nieuwe salon aan de Haven 5a in Maassluis

Alle behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde en ervaren schoonheidsspecialisten.

anita cosmetics anitaAnita

Na 25 jaar met gedrevenheid te hebben gewerkt in de schoonheidssalon doet Anita het nu iets rustiger aan, sinds man Anne gepensioneerd is, genieten zij meer van elkaar en van de (klein) kinderen. Anita is nu als gastvrouw regelmatig aanwezig in de nieuwe salon.

anita cosmetics lindaLinda

Op school moest er een stagerichting gekozen worden. In die tijd, elke vrije minuut te vinden op de manege, lag het voor de hand dat ik graag iets met paarden wilde gaan doen. Mijn moeder had ook iets anders bedacht en vroeg mij om bij haar in de salon te komen kijken. Dit was zo ontzettend leuk dat ik hierin verder ben gegaan, maar het paardrijden heb ik niet opgegeven, nog steeds ben ik elke week op de manege te vinden!

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar en met onze nodige ervaring en vakkennis voorzien wij u van de juiste adviezen. Of het nu gaat om visagie, huidverbetering of ontharing bij Anita-cosmetics bent u aan het goede adres.

logos footer
Haven 5a - 3143 BB Maassluis - 010-5919479 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
webdesign: de plantage