Dermatude

dermatude 1logodermatudedermatude 2

Dermatude Anti-Rimpelbehandeling, hét alternatief voor een facelift

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verminderd, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest.

Natuurlijk herstelmechanisme

Met een Dermatude Anti-Rimpelbehandeling, ook wel meta therapie genaamd, worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. De zelfherstellende eigenschap van de huid is puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf, van binnenuit.

Een jongere en frissere uitstraling met een Dermatude Anti-Rimpelbehandeling word uw huid steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de al gehele conditie van de huid verbetert. Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

Dermatude Anti-Rimpelbehandeling per zone (ogen, voorhoofd, mond)

Naast de behandeling van het hele gelaat, hals of decolleté, kunnen met speciale technieken ook individuele rimpels behandeld worden. Elke afzonderlijke rimpel kan behandeld worden. De huid vult zelf de rimpel van binnenuit op en de rimpels worden vlakker met een jeugdige uitstraling als resultaat. Er worden geen injecties uitgevoerd en geen filler ingespoten. Het is de huid zelf die de rimpel van binnenuit opvult. Een puur natuurlijk proces dus.

Prijs

Gehele gelaatsbehandeling € 91,00
Rimpel behandeling € 66,50
Combinatie gelaats- en rimpelbehandeling € 130,00

logos footer
Haven 5a - 3143 BB Maassluis - 010-5919479 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
webdesign: de plantage