Kleine behandelingen

kleine behandelingen 1

Uw huid

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. De huid beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ze zorgt ervoor dat we niet snel oververhit, onderkoeld of uitgedroogd raken. Door het tastgevoel van de huid kunnen we dingen voelen en bijv. kippenvel krijgen. Onze huid maakt ons herkenbaar voor de mensen om ons heen. Met de mimiek van onze gezichtshuid kunnen wij vreugde, verdriet of vermoeidheid tonen. Kortom, onze huid maakt ons wie we zijn en verdient daarom alle aandacht en zorg.

De gezichtsbehandelingen in onze salon worden volledig op uw behoeften en verlangens afgestemd. Wij kijken naar de conditie van uw huid en selecteren aan de hand daarvan de meest geschikte producten die het beste bij uw huidtype passen. Iedere behandeling is daardoor uniek en persoonlijk. Op die manier krijgt uw huid exact de juiste zorg.

U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld epileren, modelleren, verven en harsen. Uiteraard besteden wij aan kleine behandelingen net zoveel aandacht en zorg.

logos footer
Haven 5a - 3143 BB Maassluis - 010-5919479 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
webdesign: de plantage