Lift Summum Treatment

liftsummum

Versteviging en Verjonging

Een exclusieve huidverzorgingsmethode die een algemene verstevigende werking biedt en onmiddellijk tekenen van vermoeidheid en veroudering in het gezicht, de hals en het decolleté verzacht.

De exfoliërende scrub elimineert dode cellen door de gecombineerde mechanische en enzymatische werking voor een zichtbaar gladdere huid.

De massagetechnieken die voor elk gebied worden gebruikt (gezicht, hals en decolleté) stimuleren het onderhuidse weefsel om de huid onmiddellijk te verstevigen en liften, terwijl het met actieve ingrediënten verrijkte serum de huidelasticiteit helpt te herstellen.

De antirimpelwisser helpt de textuur van de huid te egaliseren dankzij de tweevoudige mechanische en biologische werking. Rimpels lijken verminderd; de oogcontour, het voorhoofd, de glimlachlijnen en het decolleté zien er gladder uit.

Het vliesmasker voor het gelaat en crème masker voor de décolleté verstevigt zowel de huid als gelaatskenmerken, herstelt comfort, uitstraling en een jeugdiger uiterlijk.

Na een behandeling van 50 minuten:
- De huid op het gezicht en het decollete is zichtbaar steviger, voller en gelift.
- Fijne lijntjes en rimpeltjes worden glad gestreken
- Het gezicht is zichtbaar jonger

Prijs

Liftosome € 91,50

logos footer
Haven 5a - 3143 BB Maassluis - 010-5919479 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
webdesign: de plantage