Fruitzuur peeling

fruitzuur peeling 1

Uw huid een beetje grauw en dof? Last van PIGMENTVLEKKEN, ACNE of mee-eters?

Een fruitzuurpeeling ofwel fruitzuur behandeling is een ideale behandeling om uw huid eens lekker op te frissen. Een fruitzuurpeeling geeft u snel weer een fris, jong, strak, stralend en gezond uiterlijk. En wees eerlijk wie wilt dat nu niet?

De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierextracten en zijn niet getest op dieren. Dr. Tadlea producten bevatten allemaal high-tech ingrediënten uit natuurlijke bron, die de huid alle benodigde bouwstenen geeft om tekorten aan te vullen, beschadigingen te herstellen en alle natuurlijke functies te optimaliseren. Aangezien er verschillende typen chemische peelings bestaan, werkt Dr.Tadlea SkinCare met glycolzuur. Glycol is een verzamelnaam voor een reeks organische (fruit)zuren en een huidvernieuwende techniek waarbij de huid gestimuleerd wordt tot nieuwe celaanmaak.

Een glycolzuurpeeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder, steviger te maken en eventueel aanwezige pigmentvlekken te verzachten.

Prijs

Dr. Tadlea Fruitzuurpeeling € 40,00

logos footer
Haven 5a - 3143 BB Maassluis - 010-5919479 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
webdesign: de plantage