Aromatic Visagie

aromatic visagie

Een behandeling op basis van Aromatherapie.

Geniet van deze heerlijke Wellnessbehandeling op basis van plantenconcentraten & essentiële oliën met prachtige resultaten.

De essentie van de natuur maakt de huid nog mooier

De natuur heeft de geneesmiddelen voortgebracht waarmee de mensheid al meer dan 10.000 jaar wordt behandeld. Uit dezelfde natuur heeft Guinot de plantenconcentraten en essentiële oliën geput die de huid mooier en stralender maken. Een verfijnde massage van het gezicht beëindigt deze behandeling in een heerlijke geurende, ontspannende sfeer.

Mooier dankzij de essentiële oliën en de massage

Bij het betreden van de behandelruimte in de schoonheidssalon nodigen de geuren van essentiële oliën u uit voor een heerlijke schoonheidsreis. Deze uniek methode, een inwijding in schoonheid en sereniteit, combineert de weldaden van essentiële oliën met de technieken van de massage. Geef uw gezicht en geest over aan de ervaren handen van uw schoonheidsspecialist, die de behandeling zal afsluiten met een weldadig masker, dat zij in aansluiting op uw wensen speciaal voor u samenstelt.

De verzorgende energie van essentiële oliën

Onder de ervaren handen van uw schoonheidsspecialist verspreiden de essentieel oliën hun weldadige energie in een sfeer van betoverende geuren.

De maskers op maat met plantenconcentraten

Afhankelijk van uw schoonheidsdoelen, selecteert uw schoonheidsspecialist de plantenconcentraten. Deze verwerkt zij in een schoonheidsmasker, dat zij maakt waar u bij bent en aanbrengt om de behandeling te beëindigen.

Prijs

Aromatic € 65,00

logos footer
Haven 5a - 3143 BB Maassluis - 010-5919479 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
webdesign: de plantage